Alegria i melangia en la tornada a les aules després de les Festes

El Carnaval donarà un petit respir dins del segon trimestre

Una vintena de dies després d’haver començat les vacances de Nadal, aquest matí, tots els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària així com els infants de les Llars d’Infants han tornat a les aules per donar el tret de sortida en el segon trimestre del curs escolar 2019-2020.

Un 8 de gener que ha servit per recuperar les rutines dels dies d’escola o compartir amb amics i amigues, companys i companyes o professorat com han anat les Festes o quins regals han portat els Reis, el Pare Noel o el Tió. També ha estat un matí de barreja d’emocions, en funció de les ganes de tornar a la normalitat i a l’escola.

D’altra banda, els que més han agraït la tornada a l’escola, encara que en molts casos amb certa melangia, han estat els pares i mares i familiars més pròxims.

A diferència de l’any passat, quan el segon trimestre va ser el més llarg dels últims anys, enguany el segon trimestre no serà tan llong perquè les vacances de Setmana Santa començaran el divendres, 3 d’abril. Entremig també hi haurà una petita treva acadèmica amb motiu de les festes del Carnaval, a partir del Dijous Gras (20 de febrer) per viure intensament els dies centrals del Carnaval i les multitudinàries rues de carrosses i comparses.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.