Comencen les tradicionals Rebaixes d’Hivern

Molts comerços ja fa dies que ofereixen importants descomptes a Platja d’Aro

Després de Sant Esteve i, especialment, l’endemà d’Any Nou, molts comerços del centre comercial de Platja d’Aro ja van penjar el cartell de les Rebaixes en els seus aparadors per incentivar les vendes de cara a Reis. Molts clients han aprofitat els primers dies del 2020 per fer les seves compres amb descomptes molt atractius de fins al 70%.

Però el període oficial de les Rebaixes d’Hivern, que fixen entre la Generalitat de Catalunya i el sector, comença el 7 de gener. A partir d’aquest dimarts, els establiments que no han avançat les Rebaixes també s’hi afegeixen, atenent la recomanació de la Direcció General de Comerç de començar després de les Festes.

Els comerciants diuen que malgrat que actualment hi ha campanyes de descomptes molt sovint, les primeres hores, els primers dies i el primer cap de setmana de Rebaixes continuen registrant una alta afluència de clients que busquen la peça i talla desitjada.

Com és tradicional, les Rebaixes d’Hivern finalitzaran a finals de març i amb el pas dels dies els descomptes aniran a més en les segones Rebaixes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.