3 alumnes de Castell-Platja d’Aro queden finalistes en el Concurs digital de dibuix d’Aqualia

Cada alumna ha rebut un rellotge SmartWatch com a premi

Un any més, alumnes de les escoles de Castell-Platja d’Aro han estat premiats en el Concurs digital de dibuix infantil d’Aqualia, que ha arribat a la dissetena edició i on els participants s’han convertit en Investigadors de l’Aigua.

3 alumnes han quedat finalistes en aquesta ocasió. Han estat Anna Martí de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro, i Leire Ríos (dibuix de la portada) i Maria González de l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro.

Dibuix d’Anna Martí
Dibuix de Maria Gonzalez

Les autoritats locals i màxim responsable de zona de la companyia d’aigües s’han desplaçat fins als centres educatius per felicitar a les autores dels treballs premiats i lliurar-los a cadascuna un rellotge SmartWatch. L’Anna, la Leire i la Maria han quedat finalistes d’entre 7.200 obres presentades a tot l’Estat.

Els participants han hagut de dissenyar un llenç d’investigació, en el qual han hagut de reflectir com és possible que l’aigua de rius, llacs i mars arribi a les cases i més tard, després de ser sanejada, torni al medi natural.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.