Avui comença el Parc Infantil de Nadal ‘El Mar dels Nens’

L’esdeveniment se celebra des de fa 24 anys i està adreçat a nens i nenes de 2 a 12 anys

Fins al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro es converteix en el Mar dels Nens. El Parc Infantil obrirà cada dia de les quatre de la tarda a les vuit del vespre. Les activitats són gestionades per l’empresa Soy La Fiesta.

Aquest any s’ha renovat la decoració exterior i interior i les noves imatges recullen la diversitat de famílies (pares i mares del mateix gènere, multiculturals, monoparentals, etc.)

L’entrada d’un dia té un preu de 3,50 euros per a empadronats i 6,50 euros general, amb 1 euro de descompte per a famílies nombroses o monoparentals (cal acreditar-ho a la taquilla). L’entrada inclou un berenar saludable.

Amb la mateixa entrada també s’obté un descompte de 3 euros a la Pista de Gel de Platja d’Aro (les sessions d’1 hora).

El parc inclou ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, treballs manuals i circ), maquillatge artístic, tallers musicals (ball, cant, etc.), pilotes de Zorb-Ball, jocs inflables i jocs gegants, circuit d’Escalèxtric , brau mecànic, Shoot down, cinema infantil, futbolí humà i com a novetat espai amb ulleres virtuals. En algunes jornades hi ha concursos de ball, de dibuix i pintura i d’Un per guanyar, festa de princeses i superherois per anar-hi disfressat, espectacles de titelles, màgia i pallassos; i la vista de visita de diversos personatges infantils (Minions, Donald i Daisy, Chip i Dale, Winnie the Pooh, Woody i Jessie de Toy Story o d’en Xalarí).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.