Nou rècord de visitants en el Pessebre Vivent de Castell d’Aro

La directora general de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya també l’ha visitat

El Pessebre Vivent de Castell d’Aro segueix creixent en nombre de visitants. Enguany, l’han visitat més de 9.200 persones. A l’edició de l’any passat se’n van compatibilitzar 8.500 i fa un parell d’anys 7.500.

Prop de 1.500 entrades s’han venut en línia i més de 800 nens i nenes ha entrat sense pagar perquè han presentat el carnet del Club Super3.

Des de l’Associació del Pessebre Vivent estan molt satisfets amb les dades, que encara no són definitives, i les novetats que s’han incorporat en la 61a edició com ara l’allargament del recorregut.

D’altra banda, coincidint amb la darrera representació d’enguany, dimecres passat, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Maria Àngels Blasco, ha visitat el Pessebre Vivent i ha conegut l’àmplia oferta cultura de Nadal que ofereix el nucli castellarenc, acompanyada de representants de l’Ajuntament i l’Associació del Pessebre Vivent.

Enguany, les funcions del Pessebre Vivent s’han acabat abans de Reis per la coincidència de l’últim diumenge de les Festes amb la tarda de les cavalcades de Reis. S’han dut a terme 6 representacions els dies 22, 25, 26, 28 i 29 de desembre i l’1 de gener.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Nou rècord de visitants en el Pessebre Vivent de Castell d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.