El dia més màgic amb Campament Reial i Cavalcades a Platja d’Aro i Castell d’Aro

Les Haimes Reials estan instal·lades a la Plaça dels Estanys

A partir de les onze ha obert portes el Campament Reial a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro, al costat de la Pista de Gel, amb la presència de l’Ambaixador Reial que recull les cartes dels nens i nenes i el darrer xumet dels infants.

A les haimes reials també es fan tallers de circ, maquillatge i l’elaboració del fanalet. El Campament de Ses Majestats estarà obert fins a les 13.30 h i, a la tarda, de les 16 a les 18 h, quan començarà la Cavalcada a Platja d’Aro.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al nucli platjarenc per l’Avinguda Juli Garreta i acompanyats d’un seguici reial d’un centenar de persones, el Club Twirling Platja d’Aro i la banda musical local El Caliu. Després del carrer Juli Garreta passaran pel giratori Dr. Josep Trueta, l’Avinguda de S’Agaró, el giratori de l’Ajuntament, l’Avinguda Castell d’Aro, el carrer Puig S’Agoita, faran l’adoració al nen Jesús a l’Església de Santa Maria, baixaran pel carrer Vicenç Bou i saludaran personalment a totes les famílies en el Palau d’Esports i Congressos.

A partir de les vuit, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al nucli de Castell d’Aro amb el seu seguici. Els Reis desfilaran per l’Avinguda de la Platja, la Plaça Poeta Sitjar, l’Església de Santa Maria i la Sala Polivalent, on Ses Majestats saludaran personalment a tots els infants.

Les portes del Palau d’Esports s’obriran a les 19 h mentre que a la Sala Polivalent de Castell d’Aro s’obriran a les 20.30 h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.