Jessica Jiménez de Begur guanya el cotxe i milers d’euros en regals del Gran Sorteig de Nadal

En total s’han sortejat 18 premis entre 33.000 butlletes

Aquest migdia s’ha dut a terme a la Sala d’Actes de l’Ajuntament el sorteig dels premis del Gran Sorteig de Nadal. En total s’han premiat 18 butlletes d’entre 33.000 butlletes. Aquí teniu la relació d’afortunats i afortunades:

Primer Premi:

Jessica Jiménez de Begur, amb la butlleta número 32.454, lliurada al restaurant-pizzeria La Riera. S’ha endut un cotxe model Kia Stonic i també en milers d’euros en regals (aportats pel centenar de comerços i serveis que han participat en la campanya).

Segon Premi:

Susanna Carreras de Vilassar de Mar amb la butlleta número 2.979, lliurada a la botiga Marco Polo, ha guanyat una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals.

Tercer al Setzè Premi:

Nerea Villà de Sant Antoni de Calonge (núm. 25.905 · PP’s Park). Noemí Segura de Sant Feliu de Guíxols (núm. 189 · Essencials). Imma Pou de Castell d’Aro (núm. 10.120 · Fils i Colors). Angustias Duran de Banyoles (núm. 32.173 · Angelo Lucchini). Lariviel Castaño de L’Escala (núm. 10.723 · Top Gift). Maria Mendiola de Platja d’Aro (núm. 11.129 · Carnisseria Arnall). David Martín de Girona (núm. 26.994 · Mar Franc). Esther Lozano (núm. 11.204 · Coco Woman). Lluís Adroher de Llagostera (núm. 5.808 · Intersport). Mercè Reig de Cassà de la Selva (núm. 8.714 · Regal’Aro). Pablo Rodríguez de Palamós (núm. 37.241 · Carnisseria Méndez). Isabel Fernández de Sant Feliu de Guíxols (núm. 6.480 · Obsessione). Lemy De Goede de Sant Antoni de Calonge (núm. 1.862 · Martí Coll). Roser Roura de Barcelona (núm. 0824 · Mama Oso). Juani Pascual de Palafrugell (núm. 19.059 · La Tagliatella). Mònica Ramos (núm. 35.850 · La Casa de las Carcasas).  Els guanyadors i guanyadores s’han endut un lot de productes.

El balanç és molt positiu perquè en aquesta tercera edició ha tornat a créixer el nombre de butlletes participants (3.000 més que l’any passat) i s’han ampliat fins a divuit les butlletes premiades. Fins a l’any passat només hi havia 3 premis.

Del 30 de novembre fins aquest dissabte, 4 de gener, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun dels comerços i serveis adherits a la campanya podia omplir i desar una butlleta de participació en les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.