Les millors cançons de la nostre vida 1982-2019

El passat 22 de desembre varem fer 37 anys. 37 anys – 37 temes. Volem recordar una cançó representativa de cada un dels nostres anys de vida. Ens acompanyes en el viatge en el temps?

1982
Al nostre primer any, tot i que varem néixer a pocs dies d’acabar-lo havien sonat i sonaven temes com ‘Abracadabra’ de la Steve Miller Band, o ‘Gloria’ de Laura Branigam. Però la que triem és aquesta:

Chicago – Hard to say I’m sorry

1983
Al nostre primer any sencer de vida varem escoltar temes com ‘Every Breack You Take’ de Police, o ‘Sweet Dreams’ d’Euritmics. La que hem triat com a protagonista de 1983 a RPA es:

Culture Club – Karma Chameleon

1984
Us en recordeu de ‘I Just Called To Say I Love You’ de l’Stevie Wonder? o ‘Dancing in the dark’ del Boss? Eren temes del 1984, com aquest que et portem aquí:

Queen – Radio GaGa

1985
Saltem al 85 on trobem temes com ‘Rapsbery Beret’ de Prince, ‘Money for Nothing’ dels Dire Straits, o el ‘Take on me’ dels a-ha. Però la que hem triat és aquesta:

Tears for Fears – Everybody Wants To rule The World

1986
L’any 86 va ser un any ple de bona música. Recordeu ‘True Colours’ de Cindy Lauper? O ‘Manic Monday de The Bangles? Nosaltres volem que escolteu aquesta:

Berlin – Take My Breath Away

1987
Seguim el viatge en el temps repassant els grans èxits que ens varen marcar. Al 87 sonaven temes com ‘With Or Without You’ dels U2, o George Michael i el seu ‘I Want Your Sex’. Però la que us portem ara és aquesta:

Madonna – Who’s That Girl

1988
Al 88 escoltàvem ‘joies’ com la de Bobby McFerrin; ‘Don’t Worry Be Happy’ o a Womack & Womack amb Teardrops, però la que volem posar ara es:

Phil Collins – Two Hearts

1989
Recordeu ‘Batdance’ de Prince? o a Madonna amb ‘Like a Prayer’? Segur que si. Varen ser grans èxits del 89. Però la que potser va revolucionar més el panorama musical de l’any 1989 va ser aquesta:

Kaoma – La Lambada 

1990
Canviem de dècada i segueixen els grans èxits. Què me’n digueu de Elton John i el seu ‘Sacrifice’? O de Ricky Martin i aquella ‘Livin’ La Vida Loca’? Però nosaltres et volem portar aquest tema que ens va marcar aquell 1990.

Sinéad O’Connor – Nothing Compares 2U

1991
Seguim aquest extens repàs als millors temes de la nostre vida. Al 91 sonaven els R.E.M. amb la increïble ‘Losing My Religion’. També era l’any del mític ‘The Show Must Go On’ de Queen. També d’aquesta:

Michael Jackson – Black Or White

1992
Any olímpic, i any també de grans temes, com el de Whitney Houston; ‘I Will Always Love You’ de l’inolvidable pelicula ‘Guardaespatlles’. També sonava amb força Snap amb el ‘Rhythm is a dancer’, però aquesta ens va marcar aquell any:

Eric Clapton – Tears In Heaven

1993
Al 93 els UB40 reinterpreten un clàssic anomenat ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’ i ho peten. També ho fa Lenny Kravitz amb ‘Are You Gonna Go My Way’, però la que que recordem millor d’aquell any va ser aquesta:

Bruce Springsteen – Streets of Philadelphia

1994
Al 94 podíem escoltar bons temes com ‘The Sign’ dels Ace of Base, o a Mariah Carey i el seu ‘Hero’. Prince que es trobava en l’etapa més creativa de la seva vida ens portava ‘The Most Beautiful Girl In the World’. Com que teniem que triar-ne una de sola, us presentem aquest tema que ens va captivar.

Youssou N’Dour – 7 Seconds ft. Neneh Cherry

1995
Seguim viatjant en el temps amb la música que ha fet companyia al nostre camí de 37 anys. Al 95 teniem a Coolio amb ‘Gangsta’s Paradise’, o a Annie Lennox amb aquella preciosa ‘No More “I Love You’s”‘. La que triem per aquest any però, portava molta marxa!

Corona – Rhythm of the Night

1996
Més música! Al 96 sonava amb força ‘La Macarena’, un fenomen mundial. També les Spice Girls amb el ‘Wannabe’ un altre fenomen mundial. Una de les que més ens varen agradar d’aquell anys és aquesta:

Donna Lewis – I Love You Always Forever

1997
Ens apropàvem a la fi del mil·lenni, i la bona música seguia a RPA. Recordeu els Aqua i el tema ‘Barbie Girl’? o la d’Elton John al funeral de Lady D ‘Candle in the Wind ’97’? Nosaltres ens quedem amb aquesta deliciosa cançó:

Jewel – Foolish Games

1998
En el 98 tenim molts bons temes, difícil de triar-ne uns quants. Va ser l’any de Celine Dion i el ‘My Heart Will Go On’ de Titanic, o del ‘Frozen’ de Madonna. Però la que va tallar el bacallà aquell 98 va ser aquesta:

Cher – Believe

1999
El darrer any del segle i del mil·lenni! Un any també carregat de grans èxits com el de Ricky Martin ‘Livin’ La Vida Loca’ o el ‘Bailamos’ d’Enrique Iglesias, comença a posar-se de moda la música amb aires llatins. Del 99 ens quedem amb aquesta:

Lou Bega – Mambo No 5

2000
Arribaven els 2000! Efecte 2000, nova era!! Però la música seguia a RPA, per exemple amb ‘Beautiful Day’ dels U2, o el ‘Yellow’ dels ColdPlay. Nosaltres hem triat aquest tema que va sonar moltíssim:

Eminem – Stan ft. Dido

2001
Al 2001 va sonar molt bona música, com si el canvi de mil·lenni hagués inspirat als artistes. O si no, recordeu aquell tema de Robbie Williams i la Nicole Kidman, ‘Somethin’ Stupid’, o la de Kylie Minogue; ‘Can’t Get You Out Of My Head’. Però d’aquell any ens ve a la memòria aquesta:

Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya, Pink – Lady Marmalade

2002
Un altre any cap i cua. El 2002 se’ns presentava amb grans temes, com el ‘Lose Yourself’ d’Eminem. També triomfava Avril Lavigne amb el seu tema ‘Complicated’. Però aquell any Robbie Williams va sonar molt amb aquest tema:

Robbie Williams – Feel

2003
Seguim en aquest viatge musical que arrencava al 1982 i acabarà en aquest 2019 que és a punt d’acabar. Al 2003 varem escoltar temes com el de The Black Eyed Peas – ‘Where Is The Love?’, o Evanescence i el meravellós ‘Bring Me To Life’. Però la que va sonar més aquell any va ser aquesta:

OutKast – Hey Ya!

2004
El 2004 va ser l’any del Dragostea Din Tei, recordeu? També va ser l’any de la Band Aid, amb aquell meravellós tema nadalenc anomenat ‘Do They Know It’s Christmas?’ i també d’aquella dolça ‘Obsession’ dels Aventura. Però si n’hem de triar una ens quedem amb aquesta:

Anastacia – Sick & Tired

2005
És molt difícil fer aquest repàs i no deixar-se meravelloses cançons pel camí. Cada any ens arribaven dotzenes de bons temes. I al 2005 va ser l’any del ‘You are so Beautiful de James Blunt, o del ‘Incomplete’ dels Backstreet Boys, inoblidables temes. Nosaltres triem aquest:

Coldplay – Speed Of Sound

2006
Seté any dels 2000 i seguíem rebent molt bona música. Recordeu aquell meravellós tema dels Snow Patrol, ‘Chasing Cars’? O a Shakira i el ‘Hips Don’t Lie’? Segur que si. Com recordareu aquesta:

Gnarls Barkley – Crazy

2007
Avançada la dècada dels 2000 continuàvem rebent molta bona música a Ràdio Platja d’Aro. Qui no recorda a Alicia Keys i aquell ‘No One’? O a Robbie Williams cantant amb els Pet Shop Boys aquell tema anomenat ‘She’s Madonna’. Grans temes! Com aquest:

Rihanna – Umbrella

2008
Aquest any és el de ‘Viva la Vida’ dels Coldplay, tot un himne musical. També és l’any de Leona Lewis amb el magnífic tema ‘Bleeding Love’. Nosaltres ens quedem amb aquesta cançó:

Lady Gaga – Poker Face

2009
Poc a poc ja teniem gaire be una dècada del nou mil·lenni. I seguíem rebent bones cançons, com el ‘Russian Roulette’ de la Rihanna, o Beyoncé i la marxosa cançó ‘Single Ladies’ Però la que hem triat també porta molta energia, aquí la teniu:

The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling

2010
Al 2010 un dels temes més venuts va ser el producte d’una associació de dos monstres; Eminem i Rihanna ens portaven ‘Love The Way You Lie’. També va sonar molt Adele amb ‘Rolling in the Deep’. Aquí us deixem amb un altre dels temes que varen sonar al 2010.

Taio Cruz – Dynamite

2011
2011 ens porta temes molt èpics, com el ‘Videogames’ de Lana del Rey, o l’explosiva parella entre David Guetta i Sia amb el ‘Titanium’. També ens van agradar molt The Wanted amb el tema ‘Glad you Came’. Però com que n’hem de triar un us deixem amb aquesta marxeta:

Flo Rida – Good Feeling

2012
El 2012 va ser l’any del Gangnam Style de PSY, un tema que va sonar per tot el món. També va ser l’any de la consagració de Pablo Alboran, arribant a ser número 1 tant a Itunes com als 40 Principals amb ‘Tanto’. Però la que us volem portar ara i aquí és aquesta:

Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego

2013
Al 2013 escoltàvem temes com ‘Cero’ de Melendi, o a John Newman amb ‘Love Me Again’. També va sonar molt ‘Radioactive’ dels Imagine Dragons, però la que més recordem de 2012 és aquesta:

Avicii – Wake Me Up

2014
Al 2014 Sia explota amb el meravellós ‘Chandelier’. El vídeo amb la jove ballarina va hipnotitzar a tot el món. Avicii també triomfava amb ‘Hey Brother’. Era l’any del ‘Bailando’ d’Enrique Iglesias, i escoltavem Pharrel Williams amb ‘Happy’. La que hem triat del 2014 és aquesta:

Calvin Harris – Summer

2015
Aquest any va tenir increïbles cançons. Ens va encantar Ellie Goulding i el seu ‘Love Me Like You Do’, també varem gaudir amb Weeknd i el tema principal de ’50 Ombres de Grey’: ‘Earned it’, però la que més ens va fer trempar va ser aquesta de Mark Ronson, ‘Uptown Funk’ en companyia de Bruno Mars, aquí la teniu!

Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars

2016
Recordeu ‘La Bicicleta’ de Shakira i Carlos Vives? Dons va ser al 2016. També el ‘Duele el Corazón d’Enrique Iglesias i Wisin. Justin Timberlake també va triomfar al 16 amb ‘Can’t Stop The Feeling’, i Justin Bieber va posar a les llistes diverses cançons, com aquesta:

Justin Bieber – Sorry

2017
Segur que encara teniu fresques les millors cançons de 2017, com la de Luis Fonsi, ‘Despacito’ en companyia de Daddy Yankee. També recordareu la que Shakira va dedicar al seu amor futbolístic amb ‘Me enamoré’. Però una de les cançons que més ens va agradar del 17 va ser aquesta.

Harry Styles – Sign of the Times

2018
Arribem al penúltim any del nostre vol musical. Segur que encara sonen temes de 2018 com el ‘Malamente’ de la nostre Rosalia, o el gran èxit de Maroon 5 i Cardi B ‘Girls Like You’. Nosaltres triem per representar 2017 aquest tema d’Aitana i Ana Guerra.

Aitana, Ana Guerra – Lo Malo

2019
I arribem al darrer any. Aquest any al que li queden pocs dies. Un any on ens ha sorprès l’èxit internacional de Rosalia, que canta fins i tot en català. També ens ha agradat Shawn Mendes i Camila Cabello amb el tema ‘Señorita’. David Guetta, Bebe Rexha i J Balvin també ho van petar a la primavera amb ‘Say My Name’, però per acabar i acomiadar 2019 ens quedem amb els Maroon 5, una garantia a l’hora d’aconseguir números 1. Amb ells us deixem!

Maroon 5 – Memories

Moltes gràcies per seguir aquest repàs a 37 anys de música. Que tingueu Bones Festes i que el 2020 ens segueixi portant bona música. Nosaltres a Ràdio Platja d’Aro te la seguirem portant puntualment.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “Les millors cançons de la nostre vida 1982-2019”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.