Novetats discogràfiques setmana del 23 de desembre

Estem a punt d’acabar l’any i aquesta setmana hem rebut 37 novetats de les que destaquem les següents:

Elton John llança «(IM Gonna) Love Em Again», cançó amb Taron Egerton
El senzill serà part de la banda sonora de Rocketman, la biopic d’Elton John i que personifica Taron Egerton. Va ser escrita pel mateix Elton.

Elton John, Taron Egerton – (I’m Gonna) Love Me Again

Els seguidors de Mònica Naranjo estan d’enhorabona, perquè l’estrella de Figueres ha presentat un nou tema. Es tracta d’una cançó que servirà de banda sonora a un nou ‘reality’ de televisió. El tema es diu ‘Temptations’ i sona així de be:

Més novetats nacionals. Aitana Ocaña ha llançat aquest passat dimecres 18 de desembre +, un nou single en el qual compta amb la col·laboració dels germans Alejandro i Maurici Rengifo, més coneguts com Cali i El Dandee. Ha arribat a el número u de la llista de tendències en vídeo de YouTube i en qüestió d’hores ja supera les 600.000 reproduccions. Aquí la teniu:

Tenim nou tema de Camila Cabello. ‘My Oh My’

Aquest senzill del segon àlbum acabat d’estrenar de Camila Cabello, Romance. Després del èxit ‘Señorita’ al costat del seu partner Shawn Mendes, My Oh My promet ser el següent gran èxit d’aquest llarga durada de l’artista nord-americana d’origen cubà. En aquesta cançó que porta el mateix títol que en el seu moment van triar artistes com Leonard Cohen o Aqua, fa duo amb el raper nord-americà DaBaby, que sota el seu nom real, Jonathan Lyndale, Kirk, també signa l’autoria d’aquest tema al costat de la pròpia Camila Cabello. Aquí el podeu escoltar:

I ja anem acabant aquest repàs donant per rebut del darrer treball de Maroon 5, un remix del tema Memories de la ma de Dillon Francis. Bad Religion també ens presenten ‘My Sanity, i Meghan Trainor acaba d’estrenar ‘Evil Twin’, un dels temes que s’inclouran en el seu nou disc ‘Treat Myself’, que estarà disponible a partir del pròxim mes de gener.

I res més per avui amics. La setmana que ve farem festa, i aprofitem per desitjar-vos un molt Bon Nadal i un 2020 ple de salut i bona música!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.