200 figuretes en el Pessebre Vivent de l’Escola Fanals d’Aro

La Pista de Gel o la Sala Polivalent de Castell d’Aro també han acollit activitats especials dels centres educatius

Centenars de pares, mares i familiars dels alumnes de l’Escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro han visitat aquest dimarts, i immortalitzat amb càmeres i dispositius de tota mena, el Pessebre Vivent que organitza l’escola des de fa sis anys.

Prop de 200 figuretes a les quals han donat vida els nens i nenes de P3 fins a 6è, han donat vida en els personatges d’una quinzena de quadres on hi havia dimonis, àngels, els Reis d’Orient, pastors, oficis, mercat, el caganer o el quadre del naixement de Jesús, entre altres.

Durant tota la setmana, els centres educatius de Platja d’Aro i Castell d’Aro celebren activitats especials de Nadal abans de l’inici de les vacances a partir de divendres al migdia.

Per exemple, aquest dimarts, molts alumnes del municipi han vist una obra de teatre a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i els més grans de l’Escola Els Estanys i Fanals d’Aro han patinat durant tot el matí, per torns, a la Pista de Gel. Fins divendres, les escoles també rebran la visita dels patges reials, celebraran festivals i quines o cagaran els seus Tions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.