Novetats discogràfiques setmana del 16 de desembre

43 nous temes ja sonen a Ràdio Platja d’Aro des d’avui. Tenim un munt de nadales, d’artistes com Taylor Swift o els SAU30.

SAU30 – Tingues Bon Nadal

Aquesta setmana destaquem les arribades dels darrers treballs de Chris Brown i de Hasley.

Chris Brown ens presenta el treball Overtime, un tema que pertany al llarga durada ‘Indigo Extended’. El nou àlbum de Halsey, Manic, es publicarà d’aquí un mes, el 17 de gener, i la cantant està publicant alguns senzills d’aquest LP. Ara, Halsey ha llançat dos nous temes: “Finally // beautiful stranger” i la seva col·laboració amb SUGA de BTS, “SUGAs Interlude”.

“Finally // beautiful stranger” inclou un potent vídeo musical que explora la dicotomia de la fama i l’amor en un antic club. Aquí teniu aquest treball:

Seguim repassant més novetats arribades avui.

Harry Styles continua configurant el seu nou univers a través de l’art. El britànic ha publicat el seu nou single, Adore You, que funciona com a nou single del seu pròxim disc: Fine Lines.

Adore You arriba acompanyat d’un videoclip fascinant a manera de curt en el que Rosalía ens introdueix en la mateixa història. La catalana col·labora en aquest treball prestant la seva veu com a narradora. El vídeo de Adore You ha estat dirigit per Dave Meyers i està ambientat en una misteriosa illa fictícia anomenada Eroda (Adore lletrejat a l’inrevés). Aquí el teniu:

També hem rebut el darrer treball dels Morat.

‘Enamórate de alguien más’ és un tema especial de Morat per als seus fans, un single únic que narra la confessió d’un desamor, un tema íntim vestit per la personal veu de Juan Pablo Villa i amb la contundent força de la resta de la banda en els cors.

Els colombians Morat són la banda pop més important de l’escena musical a nivell global actualment i s’han convertit en una formació amb un so molt personal, imprescindible per a tots els seus seguidors.

I ja per acabar repassem les novetats del panorama català. Avui han entrat a la nostre discografia els temes de Miki Nuñez, en col·laboració amb Izaro anomenat ‘Escriurem’. Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de la actualitat, publica “Tant de bo” el primer avançament del seu esperat segon disc, que es titula “Ventura” i que produeix el reconegut cantant, compositor i il·lustrador Carlos Sadness.

De la resta destacar la col·laboració de Miguel Bosé amb les Ha Ash que ens presenten el tema ‘Si tu no vuelves’ enregistrat en un concert del duet de cantants americanes. I això és tot amics. Gràcies per escoltar-nos! La setmana que ve tornarem amb més novetats. Sempre a la última amb Ràdio Platja d’Aro!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.