El Pessebre Vivent de Castell d’Aro estrena recorregut i nous quadres

Les representacions comencen aquest diumenge a les set de la tarda

El Pessebre Vivent més antic de Catalunya (se celebra des de l’any 1959) arranca aquest cap de setmana amb una ampliació del seu recorregut habitual i noves escenes com una nova ubicació del quadre dels Reis d’Orient, la recuperació dels Romans o una nova escena dedicada a La Castanyera.

La 61a edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, que compta amb més de 400 figurants, aquest any guanya un tram de 300 metres al voltant de la Masia de Can Sitja i ofereix més d’una cinquantena de quadres. El recorregut fa un quilòmetre i mig i s’obsequia en els visitants amb un got de brou calent d’Aneto.

Els dies de representació són aquest diumenge, els dies de Nadal i Sant Esteve, el dissabte 28 i diumenge 29 i l’1 de gener. Totes les sessions comencen a partir de les set de la tarda amb una única representació. El punt de sortida és la Plaça Lluís Companys. Les representacions s’acompanyaran del 5è Concurs de Fotografia del Pessebre Vivent.

L’entrada general val 5 euros. Els nens i nenes d’entre 4 i 11 anys paguen 3 euros. Els menors de 3 euros no paguen i els socis del Club Super3 tampoc. Les entrades també es poden comprar anticipadament aquí.

Teniu més informació sobre el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, guardonat l’any 2011 amb la Creu de Sant Jordi, aquí.

Un altre gran esdeveniment que acull Castell d’Aro durant les dates de Nadal és el Concurs de Diorames, Pessebres i Composicions Nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino. Les exposicions s’inauguren aquest diumenge i es podran visitar fins al 6 de gener.

La quarantena edició del concurs es podrà visitar els dies 22, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener de les 17 a les 21 h. Els dies 28 i 29 de desembre i 4 de gener de les 11 a les 13 h i de les 17 a les 21 h. El dia 5 de gener només al matí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.