Tallen els accessos a primera línia de mar pel temporal que s’allargarà 24 hores

El fort temporal marítim pot portar onades de fins a 4 metres d’altura

Des de les cinc de la tarda, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha prohibit l’accés al Passeig Marítim, Camí de Ronda i les cales del municipi. Els avisos meteorològics adverteixen de fort onatge amb onades que poden arribar, de mitjana, fins als 4 metres d’altura. Puntualment, poden arribar fins als 9 metres.

Davant la previsió de fortes pluges, el consistori també està posant a punt els sistemes de bombeig i està obrint, netejant i senyalitzant els embornals de les zones fàcilment inundables.

A part d’activar el pla de mesures preventives, també fa un conjunt de recomanacions a la ciutadania:

  • Cal respectar i acatar tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència.
  • Cal extremar les precaucions en els accessos i estacionaments a soterranis, i també reduir al màxim el trànsit de vianants i de vehicles en vies inundables.
  • Circuleu a poca velocitat ja que hi pot haver embornals oberts i també per evitar danys a tercers a partir de l’efecte onada de l’aigua.
  • Eviteu apropar-vos a rius, torrents i rieres, ja que poden tenir crescudes sobtades del curs de l’aigua, i no hi estacioneu vehicles.
  • Adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semi soterrades o soterrades.

En cas de situacions d’avaries d’enllumenat públic o particular, cal adreçar-se a Enllumenats Costa Brava en el telèfon gratuït 900 365 724.

Per a qualsevol situació de risc o d’emergència adreceu-vos a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro en el telèfon 972 825 777 o truqueu al telèfon d’emergències 112. Conserveu la calma, els serveis s’atendran per ordre d’emergència.

Estigueu alerta a la previsió meteorològica i als avisos, recomanacions i consells d’autoprotecció que s’ofereixen des dels mitjans de comunicació i també des dels canals d’informació de l’Ajuntament i de la Policia Local.

(Imatge de portada de Toni Puig)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.