Novetats discogràfiques setmana del 2 de desembre

66 nous temes acaben d’arribar a la nostre emissora. Molta i molt bona música!

I es que aquesta setmana és la del disc de la marató de TV3. Cada any un munt d’artistes ens versionen en català alguns dels seus èxits, i aquest any hem de dir que aquest CD conté cançons extraordinàries!

Aquest any la Marató de TV3 tracta les malalties minoritàries

Destaquem els temes d’Alan Parsons, Amaral, Alex Ubago o Victor Manuel. No us el perdeu!!

També seguim rebent nadales, i es que ja hem encès les llums de Nadal i comencen a sonar aquestes tradicinals cançons. Seguim rebent senzills del preciós àlbum nadalenc de Robbie Williams, un luxe de CD on trobarem temes com aquest:

Robbie Williams

També hem rebut nadales de Katy Perry o Posidonia.

Sopa de Cabra acaba de treure un nou treball. Després d’un any a l’estudi, els Sopa trenquen el seu silenci discogràfic de quatre anys sense cançons noves i dos anys sense fer cap concert oficial. Sopa de Cabra, que actualment està a la fase final del procés de gravació, publicarà el que serà el seu desè disc d’estudi abans de a primavera. 
De moment ja es pot escoltar el primer dels tres senzills que es publicaran des d’ara fins al març. Es titula “Farem que surti el sol” i s’inspira en el drama que viuen els refugiats al Mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen ONG’s com Open Arms.

Sopa de Cabra – Farem que surti el sol

Més novetats. The Weeeknd ha estrenat aquesta setmana un tema anomenat ‘Heartless’, però faltava per conèixer una altra de les cançons que havia avançat a través d’un anunci d’una marca de cotxes a la televisió. Es tracta de ‘Blinding Lights’ que, com es presumia, se submergeix en la dècada dels 80 fins i tot més que la seva col·laboració amb Daft Punk ‘Starboy’. Sona molt be com podreu comprovar aquí mateix:

The Weeknd – Blinding Lights

També ens presenten novetat els mítics The Who. Roger Daltrey i companyia segueixen fent música des de que al 1963 varem començar la carrera. The Who han presentat “I don’t wanna Get Wise”, el tercer senzill del seu proper àlbum “Who” que es presenta aquest divendres 6 de desembre a tot el món.

The Who – I Don’t Wanna Get Wise

Acabem mencionant les arribades més destacables. David Guetta amb Morten i Raye ens presenten el tema ‘Make it to heaven’. També hem rebut temes de Leiva, Miss Cafeina, Sofia Reyes o els veterans Aviador Dro. I molts més temes que podreu escoltar des d’avui al 102.7 de la FM. A Ràdio Platja d’Aro tenim ‘TOTA’ la música des de que surt del forn 😉 Gràcies per seguir-nos i feliç setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.