El pla que limita la construcció d’habitatges a la Costa Brava no afecta Castell-Platja d’Aro

El planejament urbanístic municipal vigent no permet construir a diversos espais on abans era possible

El Pla Director Urbanístic de revisió de sòls no sostenibles al litoral gironí, que té per objecte avaluar la sostenibilitat urbanística dels sectors i sòls urbans previstos en el planejament general vigent, no permet la construcció de 15.037 habitatges a la Costa Brava. Ara s’ha obert un període perquè els ajuntaments i propietaris afectats pel document puguin presentar al·legacions.

Però en el cas del terme municipal de Castell-Platja d’Aro, la nova normativa no hi té cap afectació perquè el POUM de l’any 2012 (i revisat l’any 2017) ja va regular i restringir les zones urbanitzables del municipi. La moratòria urbanística que s’ha aplicat en els darrers mesos a primera i segona línia de mar a tota la Costa Brava, mentre s’han revisat més de 200 sectors urbanitzables de 22 municipis, en el cas de Castell-Platja d’Aro només ha afectat una llicència urbanística que ara podrà seguir el seu curs administratiu.

Des de l’Ajuntament, que forma part de la comissió que ha impulsat el nou pla director, es mostren molt satisfets en el fet que la nova regulació urbanística no hagi afectat cap espai de la població perquè significa que el municipi, des de fa anys, està convençut de la necessitat de protegir el territori de la massificació urbanística i, en aquesta direcció, s’han impulsat diferents mesures i projectes per desclassificar zones on es podia construir.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “El pla que limita la construcció d’habitatges a la Costa Brava no afecta Castell-Platja d’Aro”

  1. Doncs no sembla que hi hagi cap respecte per unes quantes zones de Castell Platja d’Aro i S’Agaro
    La muntanya ja no és verd i a bora la mar cada dia i han més cases “de luxe” i menys pins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.