Retrospectiva de Marzo-Mart en el Parc dels Estanys

L’artista ganxó exposa les seves obres a Platja d’Aro fins al mes de febrer

Fins al 2 de febrer, cada dia de les 8 a les 18 h, es pot visitar en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, una mostra retrospectiva de Manel Marzo-Mart. L’antologia està formada per una dotzena d’escultures de gran format elaborades amb diferents materials com alumini, ferro, acer corten, bronze o fusta.

Un recorregut per cinc dècades de trajectòria artística que Susanna Gisbert, que ha fet el text de presentació de l’exposició, defineix així:

“Manel Marzo-Mart s’imposa com una figura important dins l’art del nostre país, dins de la línia dels grans moderns clàssics. Gravador, pintor i escultor, ell ha forjat al llarg de cinc dècades una obra forta i singular, reconeguda a primera vista. Nombroses publicacions ho confirmen. Controlant el volum i l’espai, les seves escultures guarden la mateixa força evocativa a petita escala o monumentals escultures de gran format. El seu vocabulari formal tendeix a la simplicitat. Equilibri i tensió en les seves composicions, on tot sembla miraculosament disposat correctament. La seva creativitat explosiva va traçant un ample solc constant, que distingeix la seva incansable recerca”.

Des de finals dels anys setanta, Marzo-Mart, nascut a Manresa, viu i treballa entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona. Les seves obres estan exposades a diferents ciutats catalanes i d’Europa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.