Concentració ciutadana a Platja d’Aro de rebuig a la sentència del procés

Diversos veïns i veïnes del municipi també han participat en la concentració de Girona

Des que s’ha conegut la sentència condemnatòria, s’han succeït els actes de protesta a molts pobles i ciutats. Caravanes de cotxes fent sonar el clàxon i cridant consignes o talls de carreteres han estat algunes de les accions més destacades que s’han dut a terme des de primera hora del matí en el Baix Empordà.

A Castell-Platja d’Aro, la concentració de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem ha començat a les 18.30 h, a la Plaça de la Casa de la Vila.

Els regidors i regidores d’ERC i Junts en el consistori platjarenc i membres de l’ANC han llegit diversos manifestos de rebuig a la sentència i han anunciat la celebració d’un ple extraordinari, aquest dimecres a partir de les 19 h, perquè el plenari debati i aprovi una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, demani l’amnistia de les persones preses i en defensa del dret d’autodeterminació. Durant els parlaments també han lamentat que l’alcalde, Maurici Jiménez, del PSC, no hagi assistit en la concentració i han reivindicat el retorn de la pancarta que hi havia a la balconada del consistori on posava “Llibertat presos polítics”.

L’acte s’ha acabat amb el cant de l’himne d’Els Segadors.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.