Molt de públic familiar en el Dia Mundial dels Ocells a Platja d’Aro

L’esdeveniment l’ha promogut l’entitat local Grup Natura Sterna amb el suport de voluntaris i l’Ajuntament

El Dia Mundial dels Ocells se celebra el 6 d’octubre i al voltant d’aquesta data, molts pobles i ciutats que disposen d’espais naturals, duen a terme diferents activitats de divulgació i sensibilització.

A Castell-Platja d’Aro, l’efemèride s’ha celebrat una setmana més tard amb propostes que, principalment, s’han concentrat durant el matí d’aquest diumenge en el Parc dels Estanys.

Molt de públic familiar s’ha acostat fins en el parc per participar de les propostes que han consistit en l’observació d’ocells assistida per experts, una exposició de fotografies i votació popular en el marc del 2n Concurs de Fotografia de Natura, una mostra de fustes llenyoses de la Vall d’Aro, un taller de col·lecció de fustes llenyoses i un altre de caixes niu per ratpenats, un taller infantil de ratpenats, una zona de coneixement científic i una zona Eco-friendly amb empreses i entitats locals sostenibles: Sloopy Tunas, Natura Montfred, SOS Costa Brava i DLand.

També s’han organitzat activitats guiades com una Visita al parc amb ornitòlegs i botànics, una mostra d’anellament científic o el lliurament de Premis del 2n Concurs de Fotografia de Natura Grup Natura Sterna.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.