Cap de setmana d’Oktoberfest, Aplec del Remei, Dia Mundial dels Ocells i molt més

També se celebra el Costa Brava Raid Castell-Platja d’Aro o les Jornades Europees de Patrimoni 2019

Un altre cap de setmana atapeït d’activitats a Castell-Platja d’Aro per la coincidència de grans esdeveniments de diversos àmbits.

En marxa el darrer cap de setmana de l’Oktoberfest

Des d’avui i fins diumenge, se celebra el segon cap de setmana de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro a la Plaça del Mil·lenari. El recinte firal, amb diversos estands i una extensa oferta de cerveses i menjars, obre cada dia des de les 12.30 h fins a la 1 de la matinada, llevat de diumenge que tancarà a les onze.

Avui divendres també estan previstes les actuacions, a partir de les 18.30 h de Zampone Brass Band, Xaranga Marxa Attacks i Removida 80 (grup de versions). Aquest dissabte la música i l’animació anirà a càrrec de la Xaranga Damm-er, Cobla Tropic i l’Orquestra Girasol. La darrera jornada de l’Oktoberfest tocaran la Bufant Fort Street Band i La Band Gogh.

Diumenge, coincideixen el tradicional Aplec del Remei a Castell d’Aro i la jornada central del Dia Mundial dels Ocells

L’Aplec es durà a terme en el Paratge del Remei. A partir del migdia, hi haurà la Celebració de la paraula i ofrena floral, Audició de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets, Arrossada popular (3 euros el tiquet i cal endur-se de casa el servei) i es clourà amb Animació infantil a càrrec de Rah-mon Roma.

El Dia Mundial dels Ocells inclou activitats per a totes les edats. Dissabte a partir de les set del vespre, es farà una xerrada i sortida guiada dins el Parc dels Estanys amb receptors d’ultrasons per conèixer els diferents ratpenats que hi concorren. Diumenge, serà el dia més intens de la festa amb una Observació d’ocells assistida per experts, Exposició de fotografies i votació del 2n Concurs de Fotografia de Natura, Mostra de fustes llenyoses de la Vall d’Aro, Taller de col·lecció de fustes llenyoses, Taller de caixes niu per ratpenats i taller infantil de ratpenats o Zona de coneixement científic, Zona Eco-friendly amb empreses i entitats locals sostenibles: Sloopy Tunas, Natura Montfred, SOS Costa Brava i DLand. A partir de les 11 del matí, també es faran activitats guiades com una Visita al parc amb ornitòlegs i botànics, una Mostra d’anellament científic o el Lliurament de Premis del 2n Concurs de Fotografia de Natura Grup Natura Sterna.

Dissabte festiu amb esport i patrimoni

Aquest dissabte també es disputa el Costa Brava Raid Castell-Platja d’Aro, amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. El raid està format per a diferents categories i s’allargarà de les vuit del matí a les sis de la tarda.

Les Jornades Europees de Patrimoni 2019 es concreten en una Visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró, aquest dissabte, a partir de les onze del matí, amb reserva prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.