Novetats discogràfiques setmana del 14 d’octubre

38 nous temes ja sonen a la nostre sintonia. I comencem presentant el darrer treball de Camila Cabello.

Camila Cabello ens arriba amb un nou tema després de Shameless i Liar. Com ja havíem avançat és el torn de Cry for me, un tema que arriba carregat de ràbia. Anem a posar-nos en situació. Trenques amb la teva parella i abans del que tu esperaves, s’ha buscat una altra persona amb la qual divertir-se. ¿Atac de gelosia? És possible.

Aquesta és la història que recull el nou tema de la cantant que arriba en clau una mica més rockera sense perdre l’essència de cançó pop. Això sí, el rotllo llatí l’ha deixat aparcat de moment i li ha donat més protagonisme a la guitarra.

Celtas Cortos feat Fito Fitipaldis

En arriba també la nova versió de “20 d’abril”, tot un clàssic del pop espanyol. Enregistrada al 2019 amb Fito Cabrales i Mikel Izal i inclosa en el disc “Solo recuerdo lo bueno, de lo malo nada”, l’àlbum amb el qual Celtas Cortos celebren el seu 30 aniversari. A la venda l’1 de novembre.

Harry Styles

Harry Styles ha trencat el seu silenci musical aquest passat divendres 11 d’octubre amb la publicació de ‘Lights Up’, el primer avançament del que serà el seu segon disc en solitari. El cantant ha llançat aquest single gairebé per sorpresa al costat del seu videoclip, que en qüestió d’hores supera els 3 milions de reproduccions i s’ha colat a la llista de tendències de YouTube.L’1 de novembre arribarà ’40: The best of – 1979-2019′, un àlbum que recull el millor de Simple Minds. Inclou una cançó nova: “For one night only”. Estarà disponible a triple CD edició deluxe, CD senzill, doble LP i digital. Tots els enregistraments han estat remasteritzats en els estudis Abbey Road en col·laboració amb Stuart Crouch, que treballa des de fa molts anys amb la banda i que representa els seus 40 anys.

Aquesta és la nova cançó, “For one night only”.

Simple Minds

Acabem aquest repàs, destacant el nou treball dels mítics The Who.

Els llegendaris rockers han llançat un nou senzill, “All This Music Must Fade”. La cançó és treta del primer nou àlbum de la banda en 13 anys, titulat “Who”, que sortirà el 6 de desembre.

I això és tot per aquesta setmana amics. Sintonitzeu RPA i estareu al dia de la música més nova d’aquí i d’allà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.