Acte de commemoració dels 79 anys de l’afusellament del President, Lluís Companys

La coincidència de l’aniversari amb la jornada posterior a la publicació de la sentència del procés ha tenyit l’acte d’un caràcter molt reivindicatiu

Com cada 15 d’octubre, la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro ha acollit l’acte de commemoració de l’aniversari de l’afusellament del President, Lluís Companys. Aquest any es compleixen 79 anys del seu afusellament en el Castell de Montjuïc de Barcelona.

L’acte el promou la secció local d’ERC a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i esdevé un punt de trobada per a militants, simpatitzants i veïns. Enguany, també hi havia de participar la diputada d’ERC en el Congrés dels Diputats, Montse Bassa, germana de Dolors Bassa que ha estat condemnada a 12 anys de presó pels delictes de sedició i malversació. Però, finalment, no hi ha pogut assistir pels actes de rebuig a la sentència.

L’acte s’ha tenyit d’una gran emotivitat i reivindicació a partir de la sentència que hem conegut aquest dilluns. S’han llegit la carta conjunta dels presos, s’han projectat vídeos i s’han exposat les similituds entre els fets actuals i de fa 79 anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.