Nou espectacle del Túnel de Llum i Música per Nadal

La campanya nadalenca començarà el dissabte 30 de novembre

Quan encara falten vuit setmanes per l’inici de la campanya de Nadal 2019, ja comencem a conèixer detalls de quina serà l’oferta d’activitats que oferirà el municipi durant les Festes.

Dues de les activitats que es van estrenar i van triomfar l’any passat, la Pista de Gel i el Túnel de Llum i Música, tornaran a celebrar-se amb diverses novetats.

Després del gran èxit d’espectadors de la primera edició, el sostre del carrer Miramar es convertirà novament en un Túnel de Llum i Música. Enguany, es renovarà la coreografia lumínica i la banda sonora de l’atracció, que es posarà en marxa el dissabte, 30 de novembre, coincidint amb l’encesa de tota la il·luminació del municipi i l’arrancada de la campanya nadalenca.

El túnel, únic a Catalunya, té una longitud de 60 metres, una amplada de 4 metres i alçada de 8 metres. L’estructura està formada per 40 línies de cordons amb 900 punts LED de 60 metres cadascuna així com 500 làmpades flaix, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel. Durant la tarda i la nit el túnel està encès i es fan diversos passis d’un espectacle de llums que se sincronitzen amb la música que embolcalla tot el carrer.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.