Els desperfectes de les inundacions costaran més de 90.000 euros

Ja han començat els treballs per restaurar el parquet del Palau d’Esports i Congressos

Les inundacions del 21 de setembre van afectar diferents equipaments municipals de Platja d’Aro com el Palau d’Esports i Congressos, La Casa Lila, la Llar d’Infants o la comissaria de la Policia Local.

El dilluns següent a les inundacions, els tècnics municipals van començar a valorar els desperfectes ocasionats pel temporal i decidir quina actuació era la més adequada en cada cas per arreglar els danys.

Un dels equipaments més afectats va ser el Palau d’Esports i Congressos on l’aigua va cobrir tota la pista central. Els tècnics i polítics van valorar si s’havia de substituir tota la fusta o es podia realitzar una operació de restitució. Finalment, es van decantar per la segona opció.

Aquest dimecres han començat els treballs, que s’allargaran fins al novembre i, per tant, ha obligat a suspendre fins al novembre totes les activitats que hi duen a terme entitats locals i foranes. L’activitat habitual podria reactivar-se cap a l’11 de novembre, encara que si es pot avançar aquest termini, es farà.

Els operaris han creat un gran iglú que cobreix tot el perímetre central de la pista. Durant el matí injecten aire calent en el seu interior per eixugar la humitat acumulada sota i l’interior de la fusta. A la tarda, les màquines absorbeixen tota la humitat que s’ha acumulat a l’interior de la gran bombolla de plàstic. Un procés que s’allargarà uns 10 dies i, un cop sec, donarà pas a les feines de polit, envernissar i pintat. En paral·lel, s’estan reparant altres zones afectades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.