Detencions per robatoris a Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d’Esquadra van detenir 2 homes a Sant Feliu i 1 a Calonge

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir dijous passat dos homes, de 23 i 24 anys, veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Durant el mes de setembre, es van produir robatoris amb força en vehicles estacionats a la zona de Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos van detectar que els fets i el modus operandi presentaven característiques idèntiques. Fracturaven el vidre amb un estri contundent i sostreien els objectes de valor que hi havia a l’interior. En moltes ocasions si trobaven alguna targeta de crèdit, intentaven utilitzar-la posteriorment.

Els investigadors van concloure que els autors eren els mateixos en tots els casos. Concretament tres joves, dos dels quals van ser detinguts la setmana passada a Sant Feliu, i el tercer implicat encara no l’han localitzat.

Els dos detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat després de passar el mateix dia de la seva detenció a disposició judicial a Sant Feliu de Guíxols.

A part, els Mossos d’Esquadra de l’ABP de Sant Feliu van detenir dimarts de la setmana passada un home de 36 anys, veí de Calonge, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una casa de Sant Feliu. El furt es va perpetrar el 20 de setembre. L’home va forçar una porta i va sostreure una bossa de mà amb documentació de la propietària de l’immoble. Posteriorment es va utilitzar una targeta de crèdit, que es trobava dins la bossa, per treure diners d’un caixer automàtic.

Els Mossos van obrir una investigació i el mateix dia del robatori van detenir en el presumpte autor a Calonge. La investigació continua oberta per determinar qui va ser l’autor del reintegrament al caixer.

El detingut, que té antecedents, van passar l’endemà dels fets a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.