Més de 21.000 actuacions a les platges durant l’estiu

El nombre d’actuacions ha crescut un 20% respecte a l’estiu 2018

L’equip de socorristes de Pro-Activa, l’empresa encarregada de la gestió del servei de socorrisme i seguretat a les platges de Castell-Platja d’Aro, aquest any ha realitzat 21.050 accions, un 20% d’actuacions respecte a l’any anterior.

El creixement més gran s’ha registrat en les accions de prevenció que han estat 19.675 (un 22,5% més que en el 2018). També han augmentat les ajudes al bany a persones amb dificultats de mobilitat.

Les accions directes i sanitàries han baixat un 9 i 11,5%, respectivament. També ha disminuït el nombre de persones extraviades.

D’altra banda, la Bandera Verda ha onejat un 82% dels dies del servei, que va començar el 2 de juny i es va tancar el 23 de setembre amb un equip de socorristes que ha oscil·lat entre els 11 i 23 (en funció de l’afluència de banyistes).

També han disposat de 5 punts de socors, 7 cadires de vigilància i una torre, una embarcació de rescat, 5 desfibril·ladors fixos i mòbils i braçalets per identificar en els infants. A la cala del Pi també hi ha hagut un punt autònom de SOS.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.