Novetats musicals setmana del 23 de setembre

Rècord absolut de novetats musicals en una setmana. Ni més ni menys que 80 nous temes han arribat a la discoteca de Ràdio Platja d’Aro amb un munt de nous treballs d’alta qualitat. Repassem els més destacats.

Maroon 5 va sorprendre a tothom divendres passat amb la publicació de Memories. En els últims dies, el grup havia anat compilant algunes fotos i records de gires, discos i moments passats de la banda i els seus integrants. “És hora de mirar enrere, de fer balanç i … d’això va Memories.”

Un single amb el qual la banda californiana marca l’inici d’una nova era musical després del seu últim èxit global, Girls like you, el 2017, segons explicaven en un comunicat de premsa enviat per la seva companyia discogràfica.

“En un món que cada vegada es torna més boig, prenguem-nos només un moment per pensar en aquells que estimem i compartim els records d’aquells a qui hem perdut. Aquesta cançó parla sobre la gent que ha perdut alguna cosa o algú. Aquesta cançó és per tots nosaltres” assegurava Adam Levine, líder i vocalista de la formació.

Malgrat això, potser tingueu la sensació en escoltar-la per primer cop que la seva melodia us sona d’alguna cosa. Per explicar aquesta sensació hauríem de remuntar-nos gairebé 450 anys enrere quan Johann Pachelbel va compondre la seva popular Cànon (originalment conegut com Kanon und Gigue in D-Dur für drei Violinen und Basso Continu).

Tornen The Who

Al gener, la banda llegendària The Who confirmava que es trobava preparant un nou disc . Tretze anys després del llançament de ‘Endless Wire’ (2006), els britànics publicaran ‘Who’, un compacte que inclourà onze cançons noves, que suposarà el segon llançament de nou material des de 1982, quan va sortir al mercat ‘It’ s Hard ‘. El disc es posarà a la venda el 22 de novembre. A manera d’avanç, els de Pete Townshend i Roger Daltrey han compartit el primer single, “Ball And Chain”, que pots escoltar a continuació:

Altres novetats

Fem un repàs ràpid a altres novetats que podràs escoltar des d’avui al 102.7 de la FM.

Dins el panorama català hem rebut novetats de Beiro, Isaak Busquets, Joan Masdeu i Sandra Bautista entre d’altres. Saltem a l’estat espanyol per gaudir del més nou de Lola Indigo i la seva col·laboració amb Aitana, que paral·lelament ens presenta el senzill ‘Con la miel en los labios’. Amaral, Coque Malla i els germans Muñoz (Estopa) ens presenten també els seus darrers treballs discogràfics.

Una altre interessant col·laboració és la de Miss Cafeina amb Javier Mena i la gent de La Casa Azul, amb un senzill anomenat ‘Cola de Pez’.

Internacional

Ja en el panorama internacional destaquem els treballs de Liam Gallaguer, Leona Lewis en companyia amb Cali Y El Dandee i Juan Magan, DJ Tiesto i Mabel, Tiziano Ferro i Celine Dion. Ariana Grande, ens porta un tema anomenat ‘Dont call me Angel’ en companyia de dos divas més; Miley Cyrus i Lana del Rey. Aquest tema que podeu escoltar aquí servirà de banda sonora a una nova saga cinematogràfica de la mítica sèrie ‘Los Angeles de Charlie’ que s’estrenarà a mitjans de novembre.

50 anys d’Abbey Road

Cada vegada falta menys per poder escoltar l’edició especial del 50è aniversari de l’icònic àlbum de The Beatles ‘Abbey Road’, i en honor a aquesta celebració, Giles Martin, fill del productor original conegut com el Cinquè Beatle, ens avança la remescla d’un dels clàssics d’aquest històric LP.

Giles va refrescar el so del clàssic “Oh! Darling “, donant-li tota la brillantor a les famoses i entranyables veus de Paul McCartney. Aquesta remescla serà part de la propera reedició de luxe d’Abbey Road, a punt per presentar-se el proper 27 de setembre.

I això és tot per aquesta setmana amics. Recordeu que a Ràdio Platja d’Aro podreu escoltar la millor música amb les darreres novetats setmanals, tant de la música catalana, estatal i internacional. Que tingueu bona entrada de tardor!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.