Finançament comarcal per la nova residència VIMAR de Platja d’Aro

L’assumpte s’ha tractat en el Consell d’Alcaldes del Baix Empordà aquest dilluns al vespre

El Consell d’Alcaldes del Baix Empordà ha acordat que tots els municipis del Baix Empordà participaran en el finançament del projecte de construcció i equipament de la nova residència i centre de dia Els Estanys, de la Fundació Vilagran-Maristany (VIMAR), a banda dels recursos econòmics que aportaran altres administracions i l’Obra Social La Caixa.

Consell d’Alcaldes aquest dilluns

La contribució de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro en el projecte és la cessió dels terrenys i la bonificació dels 120.000 euros de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres. L’alcalde, Maurici Jiménez, ha explicat que la fundació ja disposa de la llicència d’obres i els treballs podrien començar a finals d’octubre.

Com que l’equipament donarà servei a tota la comarca, els 35 municipis restants del Baix Empordà aportaran 4 euros per habitant per a cobrir els 500.000 euros que falten. La gestió d’aquests recursos es canalitzarà a través de la Diputació de Girona.

La nova residència es farà entre l’Skateparc i el Parc dels Estanys

La nova residència es construirà en una parcel·la que està situada a l’avinguda de Londres. Serà un edifici de doble planta amb una superfície construïda de 1.933,32 m² . Pels responsables de la fundació l’espai gaudeix de les característiques apropiades per a la construcció de la residència, un espai físic, segur, respectuós i digne dins la comunitat i respon a les necessitats de les persones que han de viure, tenint en consideració l’accessibilitat, la seguretat i la qualitat de vida.

Donarà resposta a una antiga reivindicació de les famílies amb fills amb discapacitat del Baix Empordà i dotarà a la comarca de més recursos assistencials per a pal·liar el dèficit de places que existeix en l’actualitat.

Amb la construcció del nou equipament a Castell-Platja d’Aro, l’oferta de places de residència a la comarca passarà de 16 a 30 o el servei de centre d’atenció especialitzada atendrà a 18 persones, 11 més que en l’actualitat, entre altres beneficis.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

4 Replies to “Finançament comarcal per la nova residència VIMAR de Platja d’Aro”

  1. Felicitats ! Imagino la quantitat de gestions , passos, emprenyades, satisfaccions, etc, que s’han hagut de dur a terme i assumir, per arribar a tenir terreny, projecte i calés.
    Endsvant i que tot plegat sigui in èxit !!

  2. Hola, on està la nova residència de la fundació Vimar de Platja d’Aro? Adreça? Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.