La nova Escola Fanals d’Aro serà consensuada amb les famílies i l’equip docent

L’Ajuntament obrirà un procés de participació sobre la funcionalitat del nou edifici

En les pròximes setmanes, la Generalitat de Catalunya ha de fer arribar a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro una proposta de pla funcional sobre el nou centre que s’ha de construir a la Urbanització Dalmau.

Perquè tota la comunitat educativa de l’escola pugui opinar i fer aportacions sobre la funcionalitat del centre, el consistori vol obrir aquesta tardor un procés de participació amb les famílies, professorat i direcció del centre perquè exposin les seves prioritats en aspectes com la distribució d’espais o el tipus d’edificació, per exemple.

L’objectiu del govern municipal és agilitzar al màxim tota la tramitació del projecte. El municipi ja ha rebut, per part del departament d’Ensenyament del govern català, el vistiplau en els terrenys i el cofinançament de l’obra. Ara falta tancar l’acord econòmic. L’Ajuntament confia que durant l’any vinent quedarà redactat el projecte i es podrà obrir el procés de licitació i adjudicació de l’obra. El departament d’Ensenyament ha fixat un termini de dos anys perquè la nova escola sigui una realitat.

Reunió del 9 de setembre entre Ajuntament i Generalitat a Platja d’Aro

El nou edifici s’ha de construir en una parcel·la que es troba al sector nord del veïnat de la Dalmau, una de les zones més poblades de Platja d’Aro. Els terrenys tenen una superfície de 10.036,83 m² i limiten amb els carrers Ginesta, Arboç i un parell de zones verdes. Des de fa 11 anys, els alumnes i professorat estan en barracons a l’àmbit d’Els Estanys.

Terrenys on s’ha de construir la nova escola

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.