José Luís Villa passa a ser regidor no adscrit

Avui se celebra el primer plenari on el regidor ja no representa a Ciutadans a Castell-Platja d’Aro

La setmana passada saltava la notícia de la baixa d’afiliació de Ciutadans del regidor, José Luís Villa. Recordem que Villa havia estat el candidat de la formació taronja a les passades Eleccions Municipals del mes de maig i també ho havia estat l’any 2015. En ambdues contesses electorals va aconseguir un regidor a la Casa de la Vila. José Luís Villa militava a la formació liderada per Albert Rivera des de feina més de sis anys.

Des del mes d’abril, no se celebrava un ple ordinari a Castell-Platja d’Aro (al juny es va fer el ple de constitució del nou consistori i al juliol un d’extraordinari).

Coincidint amb el ple d’aquest dimecres, s’ha escenificat la sortida de José Luís Villa amb Ciutadans, que ha perdut representació a l’Ajuntament, i la nova situació del regidor que ara és regidor no adscrit (és a dir, que no pertany a cap formació política) a l’oposició.

Ple ordinari de setembre

José Luís Villa ha pres la paraula per explicar que ha deixat de militar a Ciutadans per raons, principalment, personals i perquè no se sentia còmode a les files de Ciutadans en els darrers mesos.

“Debo decir que he tomado esta decisión ya que veía que el partido estaba tomando otro rumbo y yo ya no pensaba como ellos, y no veía adecuado seguir en un partido político con el cual ya no compartía sus mismas ideologías, porque cuando yo me afilié al partido de Ciudadanos era un partido de centro y ahora se está desviando demasiado a la derecha y no me gustaba. Todo y así, agradezco a todos los compañeros que han estado conmigo en la Agrupación de Castell-Platja d’Aro i S’Agarò durante estos años, por el apoyo mostrado y la ayuda recibida por cada uno de ellos”, ha dit Villa.

Malgrat que el seu antic partit li ha demanat que retorni l’acta de regidor per donar pas a un altre membre de la candidatura taronja al municipi, José Luís Villa creu que té un compromís amb els veïns que van votar-lo a la primavera i vol seguir treballant pel seu poble des de la institució municipal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.