Novetats musicals setmana del 9 de setembre

Grans incorporacions aquesta setmana a la nostre discografia. Tornem a rebre novetats del enyorat Freddie Mercury. Coincidint amb el 73 aniversari del naixement de Freddie Mercury, el 5 de setembre es va estrenar el vídeo de “Love me like there ‘s no tomorrow”. Dirigit per Esteban Bravo i Beth David, el vídeo serveix tant per honorar la vida i llegat de Freddie Mercury amb un petit curt sobre el poder de l’amor, com per continuar donant a conèixer la lluita mundial contra la sida.

Hem rebut també les darreres novetats de Chenoa, Carlos Baute, Camila Cabello per partida doble amb els senzills ‘Liar’ i ‘Shameless’, Juanes, One Republic i Jon Secada amb col·laboració amb Soraya.

Camila Cabello – Shameless

En total aquesta setmana tenim 44 incorporacions a la nostre discografia, amb presencia de dos novetats del panorama català, el tema ‘Al sud del cel’ de Miquel Abras.

Miquel Abras

Jason Derulo ens porta el tema ‘Too hot’ i Avril Lavigne en col·laboració amb Travis Clark ens presenta el tema ‘Head Above’. El single del seu sisè àlbum tan esperat ha estat una joia infravalorada. Després d’arribar l’any passat, va fer algunes incursions a iTunes i va pujar al número 64 del Billboard Hot 100. Des d’aleshores, l’estrella canadenca ha llançat un parell d’altres senzills. Presumptament, ara preparava “It was In Me” com a pròxima versió oficial. Inesperadament a principis de setembre ens dirigim enrere en el temps amb una novetat tardana. Abans del llançament de la seva nova gira, en companyia del seu amic Travis Clark ens presenten aquest ‘Head Above’.

Avril Lavigne

I això és tot per avui amics. 44 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. ‘Tota’ la música és aquí. Per tu. Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.