Nou Consell Municipal de l’Esport

Les entitats locals també participen en la creació del nou òrgan

L’objectiu del Consell Municipal de l’Esport de Castell-Platja d’Aro és crear un canal estable de participació, entre l’Ajuntament i les entitats esportives, que enriqueixi l’activitat esportiva municipal, promogui el diàleg entre tots els agents implicats i ofereixi una mirada conjunta de l’àmplia oferta esportiva i de salut del municipi.

L’òrgan serà de caràcter consultiu i el Ple del Consell estarà format per un President que serà l’alcalde o un regidor/a delegat; el Vicepresident que serà el regidor/a delegat de l’àrea d’esports; Vocals que seran el regidor/a d’Ensenyament, un representant de cada grup municipal, un representant de cadascun dels Clubs Esportius, un representant de cada centre esportiu i/o empresa amb instal·lacions esportives que organitzin activitats físiques regulars, un representant de cadascun dels centres d’ensenyament amb seu a Castell-Platja d’Aro i el Cap de la Unitat d’Esports.

El plenari del Consell es reunirà com a mínim tres vegades a l’any (setembre, febrer i juny). La primera trobada amb les entitats ja s’ha realitzat fa pocs dies.

La primera reunió entre Ajuntament i entitats aquest setembre

Més d’una desena d’objectius diferents

  • Fomentar el desenvolupament de les activitats esportives del municipi coordinant tots els esforços i iniciatives que es realitzin amb una visió de conjunt, sense perjudici de les facultats que corresponguin a les entitats respectives.
  • Oferir activitats adreçades a la població en general, per afavorir hàbits saludables de pràctica física-esportiva i de lleure.
  • Donar suport a les entitats, clubs, associacions esportives i centres educatius locals per a facilitar la tasca de promoció esportiva, social i d’imatge que desenvolupen.
  • Promoure esdeveniments i actuacions de caràcter esportiu per donar a conèixer i promocionar el municipi.
  • Canalitzar i fomentar els esports escolars i d’aficionats.
  • Promoure totes les gestions que calguin per aconseguir aportacions econòmiques de qualsevol procedència, amb respecte de la legalitat vigent i d’acord amb el principi de transparència, per finançar les activitats esportives.
  • Vetllar per la promoció de les instal·lacions esportives, així com el manteniment, restauració i administració d’aquestes.
  • Proposta de noves instal·lacions esportives i proposar sobre les previsions pressupostàries de l’àrea d’esports.
  • Debatre i fer aportacions sobre el reglament de concessió de les subvencions a repartir entre les entitats esportives municipals.
  • Formular propostes dirigides a l’adopció de mesures municipals relatives al seu sector d’activitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.