Tempesta de la millor música surf-rock a Castell d’Aro

Aquest dissabte se celebra la setena edició del FestiSurf amb entrada gratuïta

Si teniu previst assistir en el FestiSurf, podeu estar tranquils perquè l’única tempesta que caurà aquest dissabte a la Sala Polivalent Castell d’Aro, a partir de les vuit del vespre i fins a les dues de la matinada, serà de la millor música surf i rock de l’escena nacional i internacional.

El cartell inclou quatre concerts gratuïts. Obrirà la nit la banda madrilenya Juanita Banana (21 h) i després serà el torn de The Phantom Dragsters des d’Ourense (22 h), els britànics Oh! Gunquit (23 h) i els catalans Los Mambo Jambo que presentaran l’espectacle del seu desè aniversari, Los Mambo Jambo Arkestra, amb una banda de 12 músics (0.30 h).

Oh! Gunquit

A partir de les 20.30 h, ja sonarà la música d’Infamous Frankystein Deejay!, que també tancarà la nit, i l’oferta musical es complementarà amb estands de música, roba, marxandatge, servei de bar i la presència de les food trucks Cafe Racer Pizza i Rock’n’raola.

Aquest dissabte es tancarà la campanya de concerts i espectacles d’Estereofònics 2019, el festival de festivals de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. El Festival Internacional de S’Agaró arriba al punt final, a partir de les 19 h, amb un concert de Henryk Blazej & Teresa Kaban.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.