Botiga i ràdio al carrer aquest cap de setmana

Un centenar d’establiments participen en l’edició d’estiu

Coincidint amb el primer cap de setmana sencer de setembre, torna la Botiga al Carrer de Platja d’Aro, un clàssic de les darreries d’estiu que organitza l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport del consistori.

L’esdeveniment, que es va començar a celebrar l’any 2000, tindrà lloc dissabte i diumenge entre les 10 i les 22 h. Un centenar d’establiments i comerços oferiran ofertes i promocions molt llamineres en roba i sabateria, complements, llibres, objectes de la llar o material esportiu, entre altres articles.

Ràdio Platja d’Aro en directe des de la Botiga al Carrer

Entre les novetats d’enguany, hi haurà la presència d’un estudi de Ràdio Platja d’Aro a l’Avinguda de S’Agaró, a l’altura del Bar Bona.

Des del cor del centre comercial i d’oci a cel obert més gran de la Costa Brava, es realitzaran diferents programes del cap de setmana. El tret de sortida el donarà el dissabte a partir de les 10 del matí, el magazín que condueix Esteve Puigsegur amb música i entrevistes, en el mateix estudi, a Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (10:30), Ferri Ayats de l’Associació Casino Castellarenc que presentarà la programació de la Festa Major de Castell d’Aro (11:30) o Núria Cucharero, regidora de Turisme de Sant Feliu de Guíxols que visitarà l’estudi per parlar de la campanya Guíxols s’Enfira (12:30). Al llarg del matí també hi haurà connexions amb el Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, Dolce Vita a Palamós i la Fira d’Indians de Begur.

Fins diumenge al vespre també desfilaran per l’estudi RPA l’equip d’Els Becaris, Joan Girona, Jorge Ríos, Rubén Sarabia, Julio Villasis, Sergi Gutiérrez o Larry Romero.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.