Novetats musicals setmana del 2 de setembre

32 son els nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Encetem setembre amb un munt de bones incorporacions a la nostre discografia. Amb senzills molt destacats, com el darrer treball de James Blunt anomenat “Cold” que avança un dels continguts del pròxim àlbum que portarà per títol “Onze Upon A Mind” que James ha escrit per a “arribar al cor i al cap”.

James Blunt

També hem rebut el més nou de Maluma en col·laboració amb Ricky Martin, un tema anomenat No se me Quita. Sean Paul, Juan Luis Guerra i els 4.40, o un parell de col·laboracions entre David Bisbal i Alejandro Fernandez i la de Coque Malla amb el veterà raper Kase.

Coque Malla

L’entrada més destacada és però el segon senzill que treu Lana del Rey en menys d’una setmana. Pertany com l’anterior al nou àlbum “Norman Fucking Rockwell!”. El tema porta per nom Fuck It Love You. És una balada clàssica, dins de l’ideari de Lana. Produïda per Jack Antanoff. Com explica la cantant a la BBC Ràdio 1: “Va ser l’última cançó que vaig fer pel disc. Volia alguna cosa amb uns tambors de surf, així que vam fer això. És un tema sobre el meu estat d’ànim, per això volia fer un vídeo on estigués navegant. Va ser molt divertit “. Us presentem el videoclip amb els dos darrer treballs de Lana del Rey. Esperem que us agradin.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.