La Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca de Castell-Platja d’Aro han obtingut la Bandera Blava 2019

El CN Port d’Aro de Platja d’Aro, aquest any, perd el distintiu de prestigi internacional

Aquest estiu onejaran 3 Banderes Blaves a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. El jurat internacional que atorga la distinció, un any més, ha distingit la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira de Platja d’Aro. La novetat, respecte en els últims anys, és que el CN Port d’Aro no ha revalidat el distintiu dins l’apartat de ports esportius.

El municipi ha superat totes les auditories que valoren l’excel·lència de la qualitat de l’aigua de bany, els serveis i les instal·lacions, la informació i el foment de l’educació ambiental o la seguretat i la gestió ambiental.

IMG_9384_opt

A Catalunya, s’ha concedit la Bandera Blava a 97 platges, de les quals, 28 pertanyen en el litoral de Girona (mateix nombre que l’any 2018). A la Costa Brava Centre, també onejarà a les platges de Sant Feliu de Guíxols (Sant Feliu i Sant Pol), Sant Antoni de Calonge (Sant Antoni, Es Monestrí, Torre Valentina i Cala Cristus-ses Torretes), Palamós (La Fosca), Palafrugell (Llafranc, Tamariu i Canadell) i Torroella de Montgrí-l’ Estartit (Cala Montgó).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.