El nou govern de Castell-Platja d’Aro tractarà en els plens municipals tots els assumptes i decisions que no siguin estrictament de l’àmbit municipal

La presència del llaç groc i  la pancarta de suport als presos del Procés passarà pel primer ple ordinari del mandat

El nou govern municipal del PSC, ERC i VAeC ha anunciat que, durant aquest mandat, qualsevol decisió que no s’emmarqui en l’esfera municipal es portarà en els plens municipals perquè sigui debatuda i votada per les diferents formacions de la corporació.

Fins ara, els diferents partits ja presentaven mocions de contingut supramunicipal però algunes decisions vinculades en el Procés no s’havien tractat en sessió plenària.

A16149F6-368B-4706-9BF1-1B548320D30E

Un dels primers assumptes d’aquestes característiques que haurà d’abordar el plenari serà la presència en el balcó de la façana de la Casa de la Vila de la pancarta que inclou el missatge “Llibertat Presos Polítics!” i s’acompanya d’un llaç groc, que es va tornar a penjar pocs dies després de les eleccions Municipals.

El plenari s’haurà de pronunciar sobre la seva presència, d’on va ser retirada a mitjans mes de març a requeriment de la Junta Electoral de la Bisbal per l’inici del llarg període electoral de les Generals, Municipals i Europees.

Recordem que la Junta Electoral de la Bisbal va ordenar la retirada al·legant que calia preservar la neutralitat política de l’Administració durant els processos electorals i no podien haver-hi símbols partidistes a cap administració pública.

CEB58142-2C35-492D-96AB-A1C5022EE391
20 de març de 2019

Finalitzat el llarg període electoral, l’anterior govern, amb JuntsxCAT a l’alcaldia i el PSC en el govern, va tornar a penjar la pancarta però situant-la en una posició diferent de l’inicial.

IMG_2947_opt
6 de febrer de 2019

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.