900 alumnes de Castell-Platja d’Aro acomiaden el curs escolar en el parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro

Els infants i joves es repartiran entre aquest dijous i divendres i ho complementaran amb propostes en els mateixos centres

Aquest divendres, al migdia, començaran les vacances d’estiu pels 1.300 infants i joves que cursen infantil, primària i secundària a la població.

Un any més, el parc d’atraccions Pp’s Park de Platja d’Aro se suma a les activitats especials de comiat de les classes amb dues jornades de portes obertes a les escoles del municipi.

Prop de 900 alumnes d’entre 3 i 13 anys gaudiran de l’amplíssima oferta d’atraccions i serveis que ofereix el parc al llarg de l’any. Aquesta setmana ja obre totes les tardes i , a partir d’aquest dissabte, 22 de juny, el parc farà horari d’estiu i obrirà de les 17 h fins a les 01 h de la matinada.

F34CC66B-8E6E-4FDE-A39A-E851DCD2F1FA

68C74694-6FC6-455A-B0E2-F85D698B64B3

Els encarregats d’estrenar les jornades de portes obertes han estat el centenar de nois i noies de 1r d’ESO de l’Institut Ridaura, que s’han desplaçat fins al parc des de Castell d’Aro.

Després ha estat el torn de tots els cursos de l’Escola Els Estanys, que s’han dividit en un parell de grups. El parc d’atraccions i el centre escolar són veïns i, per tant, des dels infants de P3 fins als nens i nenes de 6è, s’han pogut desplaçar fins al parc caminant. A banda de les atraccions de sempre, també han pogut provar algunes de les novetats d’aquest 2019. Els responsables del parc han avançat que en els pròxims dies ja entraran en funcionament les noves atraccions que completaran l’oferta de novetats de la temporada.

Les escoles Fanals d’Aro de Platja d’Aro i Vall d’Aro de Castell d’Aro aprofitaran l’últim dia de curs per fer la visita al Pp’s Park. De bon matí, serà el torn dels 200 alumnes de Fanals d’Aro, que per la proximitat en el parc, també  podran desplaçar-se fins al complex d’oci caminant. I durant l’últim tram del matí, els protagonistes seran prop de 200 alumnes de l’escola Vall d’Aro que es desplaçaran fins a Platja d’Aro en bus.

Tots els centres educatius i alumnes s’han mostrat molt contents i agraïts amb la iniciativa del parc d’atraccions.

Aquest divendres, els centres que ja hagin visitat Pp’s Park celebraran activitats especials de comiat del curs escolar, especialment, els estudiants de 6è que deixaran enrere la seva etapa a la primària.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.