Castell-Platja d’Aro es prepara per viure una Revetlla de Sant Joan segura, especialment, entre els joves

Platja d’Aro també ha programat el tradicional Castell de Focs a la Platja Gran

Aquest diumenge se celebra la tradicional Revetlla de Sant Joan on les coques, les fogueres, els sopars i balls populars o el llançament de petards tornaran a protagonitzar la nit més llarga de l’any.

A Castell-Platja d’Aro, a partir de les 23.30 h, hi haurà el gran Castell de Focs a la Platja Gran de Platja d’Aro per donar la benvinguda a l’estiu. La Platja Gran i el passeig marítim, cada any, esdevenen un punt de trobada per a milers de persones durant la revetlla.

110619estanys2_opt

Precaució i seguretat, especialment, entre els més joves

Des de fa 10 anys consecutius, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols, Creu Roja Vall d’Aro i la Pirotècnia La Traca, organitzen tallers escolars per conscienciar en els més joves de la importància de manipular correctament el material pirotècnic.

Enguany, els alumnes de 3r i 4t de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro han participat en una sessió on han rebut consells i recomanacions. Per exemple, han après com s’han de manipular els petards o què cal fer si algú pateix una ferida o cremada. La sessió s’ha acompanyat d’una divertida representació teatral de la companyia de Teatre Milnotes.

La campanya es complementa amb difusió de consells a Ràdio Platja d’Aro o internet:

Facebook
Twitter
Telegram
Instagram
Web Generalitat de Catalunya

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.