Una dotzena de restaurants de Castell-Platja d’Aro ofereixen plats elaborats amb Faves i Pèsols fins la setmana vinent

La campanya gastronòmica finalitza el 2 de juny

Durant bona part del mes de maig i primer cap de setmana de juny, el municipi recupera la campanya gastronòmica que es va celebrar fa vint anys a la població de “Faves, pèsols i suquet de la Vall d’Aro”.

La iniciativa ha tornat a les cartes d’una dotzena de restaurants amb una imatge renovada. Hi ha diferents variacions del plat amb preus que oscil·len entre els 11 i 15 euros, aproximadament.

Cada restaurant proposa un plat diferent

Podeu escollir entre faves i pèsols a la catalana; faves amb pèsols, botifarra negra i alls tendres; favetes baby amb calamarsets; faves amb botifarra de perol sobre cremós de patata i pèsol; faves i pèsols a la catalana amb xops de carxofes; faves i pèsols ofegats a la menta fresca; faves a la mediterrània; caldereta de faves i pèsols amb sípia; favetes baby amb morcilla de Burgos; favetes saltades amb calamarsets; faves saltades amb pernil ibèric de gla, ceba tendra i pèsols; i fregit de pollastre amb faves, pèsols i remenat d’ou.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix