Els Mossos d’Esquadra detenen un parell de veins de Sant Feliu de Guíxols per robatoris a establiments del municipi

Els detinguts han quedat en lliberat amb càrrecs

Aquesta tarda, el cos dels Mossos d’Esquadra ha informat que agents de la comissaria de Sant Feliu van detenir divendres passat, un home de 39 anys, veí de la població i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa.

Els robatoris es va produir la matinada de dimarts a dimecres de la setmana passada.

Segons ha explicat el cos policial català, en el primer dels robatoris, una botiga dedicada als productes d’alimentació, cura d’animals i productes d’horta i agricultura, situada a la carretera de Girona, van forçar la porta i de l’interior van sostreure 740 euros en efectiu, un equip informàtic i una caixa plena de llums. Els objectes sostrets estaven valorats en 1.300 euros.

descarga (1)

Molt a prop del primer establiment, a la cruïlla amb Joan Bordàs, van intentar entrar en un establiment d’alimentació, cura i perruqueria d’animals de companyia. Tot i que la porta d’entrada presentava un dels vidres trencats i la botiga estava regirada, no van arribar a sostreure res.

Divendres va concloure la investigació dels fets i es va procedir a la detenció del presumpte autor. Dissabte va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. En el detingut ja li consten antecedents.

A part, agents dels mossos van detenir dimecres passat un home, de 32 anys, de nacionalitat espanyola i també veí de la ciutat,  com a presumpte autor d’un robatori amb força. Els fets van succeir el passat 25 d’abril en una habitació d’un establiment hoteler de la mateixa població. L’home va entrar a hotel i va forçar, a cops, la porta. Un cop a dins va sostreure documentació, diners i alguna bossa de mà dels hostes.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, dijous passat, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. En el detingut també li consten nombrosos antecedents.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.