Platja d’Aro i Calonge-Sant Antoni estaran connectats per Les Vies Verdes i es completarà el traçat actual entre la Garrotxa i la Costa Brava Centre

Els Fons de Desenvolupament Regional Europeu subvencionarà la meitat del projecte

El nou tram de Via Verda transcorrerà per la C-253, la carretera que connecta els dos municipis en paral·lel a la costa. Aquesta via és molt concorreguda, especialment a l’estiu, perquè hi ha diferents establiments hotelers, urbanitzacions, accessos a platges i cales o el Camí de Ronda.

El Consorci de les Vies Verdes rebrà una subvenció de 318.713 euros que permetrà finançar el 50% del projecte. L’altra meitat l’hauran d’assumir els ajuntaments que es mostren molt satisfets amb la subvenció rebuda.

Untitled_opt

D’Olot fins a Palafrugell en Via Verda

El nou tram de Via Verda permetrà millorar notablement la mobilitat i seguretat al llarg de la C-253 o adaptar la via en els ciclistes, vianants i persones amb mobilitat reduïda.

També, cal destacar, que servirà per enllaçar la Via Verda del Carrilet (entre Olot, Girona i Sant Feliu de Guíxols) amb la Via Verda del Tren Petit, que uneix Palamós i Palafrugell.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.