Castell-Platja d’Aro estrena un Espai Coworking que també acull la regidoria Aro Impulsa i altres serveis d’assessorament empresarial

Els nous espais estan situats a l’edifici del Banc de Madrid

Aquest matí se celebra en el nou Espai Coworking Aro Impulsa, després de la seva posada en marxa aquest dilluns, la primera reunió del Consell de Desenvolupament Econòmic Local.

Els espais estan situats a l’Av. Castell d’Aro, 13, 1r pis, a l’edifici que es coneix com Edifici Banc de Madrid, a Platja d’Aro

L’Espai Coworking concentra la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació així com els serveis de la Borsa de Treball municipal, l’assessorament a emprenedors o les reunions del Consell de Desenvolupament Econòmic Local.

B7768A2A-7606-46F6-BFF5-5BDCC9256DFF

Fomentar l’emprenedoria i donar suport a projectes empresarials

El nou servei de Coworking, el primer del municipi i que disposa de 8 places, permet a professionals independents de diversos sectors compartir una mateixa oficina o mateix espai de treball. Un model que fomenta la col·laboració, el treball en un espai comunitari i el networking.

El servei de coworking s’adreça a nous emprenedors que volen iniciar una activitat econòmica i a empreses que es troben en fase de consolidació. Alhora poden ser-ne usuàries, empreses ja consolidades que vulguin obrir una seu a Castell-Platja d’Aro.

Hi poden accedir aquelles persones o empreses que desenvolupin un projecte empresarial propi. Prioritàriament, l’antiguitat de l’empresa no ha de superar els 2 anys des de la seva data de constitució.

8D16892D-701C-46E9-BC0E-A593629841E1
Reunió d’aquest dimarts del Consell de Desenvolupament Econòmic Local

Les sol·licituds i la documentació requerida (com un Pla d’Empresa) ja es poden presentar al registre de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro adreçada a Aro Impulsa Regidoria de Promoció Econòmica.

Els criteris que es valoren per la seva admissió són el tipus d’activitat (preferentment les relacionades amb serveis turístics i comercials que facin ús de les noves tecnologies, sostenibilitat mediambiental i emprenedoria social); la  viabilitat del pla d’empresa; factors d’innovació en el producte, servei o procés relacionat amb l’activitat i valor afegit I+D; la capacitat dels emprenedors per desenvolupar l’activitat; i la previsió de generació de llocs de treball durant els 3 primers anys, incloent-hi els dels mateixos emprenedors.

Un cop presentada la documentació, es realitza una entrevista personal que serveix per confirmar la informació presentada. Les empreses que fan ús del servei resten obligades a participar com a mínim en el 50% de les activitats de formació programades per l’àrea de Promoció Econòmica i els tècnics de l’àrea fan un seguiment dels projectes empresarials.

BE502E2F-BDD8-45C0-90CE-B259E0CB483F

Fins a 3 anys per consolidar el projecte

La cessió d’un espai de treball del coworking s’atorga per un termini d’un any, renovable anualment fins a un límit de tres anys. Excepcionalment es pot concedir un any de pròrroga per tal de consolidar la viabilitat de l’empresa.

També s’ha establert una taxa per l’ús del servei, una fiança que serà retornada quan s’exhaureixi la concessió de l’espai o existeix un règim sancionador en cas que es cometin infraccions lleus o greus de diversa naturalesa.

Podeu consultar tota la reglamentació i detalls aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.