146 persones, grups i entitats presenten 161 propostes a la primera fase de Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro 2019

Els veïns i veïnes poden decidir el destí de 150.000 euros

Fins al 31 de maig, està en marxa el procés de validació tècnica de les 161 propostes que es van presentar entre els mesos de març i abril.

Els tècnics municipals analitzen proposta per proposta per determinar si s’ajusten en els requisits (podeu consultar-los aquí) i classificar-les com a vàlides, no aptes o ja previstes d’execució per iniciativa del mateix consistori.

En aquesta segona edició dels Pressupostos Participatius, han participat 146 persones a títol individual (90 propostes), en grup (56 propostes) o a través d’entitats (15 propostes).

El sistema més emprat per presentar les propostes han estat les bústies instal·lades a diversos llocs del municipi i una tercera part s’han presentat en línia.

9d3c1c531e35fd8cece14e14bbed1254_php7FJVxL_opt

Alta demanda de millores urbanes, en el mobiliari i equipaments

Per temes, 60 propostes estan vinculades en el mobiliari urbà i equipaments; 34 són sobre carrers, voreres, enllumenat i mobilitat; 34 propostes tenen caràcter social, educatiu, turístic, cultural i mediambiental; 17 propostes pertanyen a aspectes relacionats amb places, parcs, zones verdes i espais de trobada; 11 són de
mobilitat sostenible; 4 de clavegueram i serveis; i 3 sobre animals i mascotes.

Un cop es tanqui el procés de validació, se celebrarà un debat obert a tothom per decidir quines accedeixen a la fase de votació, després de l’estiu. El debat es farà el dimarts 4 de juny, a les 19.30 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Podeu seguir tot el procés de Pressupostos Participatius 2019 i 2018 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.