Platja d’Aro acollirà aquest dissabte la final del Campionat de Catalunya de Robòtica Lliure 2019

En aquesta ocasió cap equip local ha pogut classificar-se per disputar la final

Des de les nou del matí fins passades les dues del migdia, se celebrarà a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, la final del quart Campionat de Catalunya de Robòtica Lliure (RoboCAT). És la segona vegada consecutiva que l’Escola Els Estanys acull la final.

Hi participaran els 34 equips que han assolit millor puntuació a les fases territorials de Barcelona i Girona, que s’han disputat en les darreres setmanes. Hi haurà 16 equips de la categoria júnior, 14 sènior i 4 d’adults.

La quarta edició està dedicada a la Revolta dels Remences. Els robots, prèviament programats pels estudiants, recrearan una lluita entre la noblesa i la pagesia feudals, i sortirà victoriós aquell robot que aconsegueixi llençar més taps de suro, que representen els projectils d’un arcabús, al camp contrari.

IMG_8404_opt
Final de l’any 2018 a Platja d’Aro

A Platja d’Aro es donarà a conèixer l’edició 2020 del campionat

Després de la cerimònia d’inauguració i la benvinguda a tots els participants començaran les rondes classificatòries. A continuació es disputaran les rondes eliminatòries, quarts, semifinals, prefinals i la gran final.

Aquesta vegada, no hi haurà representació local perquè no han aconseguit classificar-se per a la final. L’any passat, hi van prendre part Arobot destroyer i Arobot micro, els dos equips de l’Escola Els Estanys.

Abans del lliurament de premis i el comiat, també es presentarà el camp de joc del RoboCAT 2020.

La celebració durant  3 anys consecutius d’alguna fase de la RoboCAT en el municipi és el reconeixement a l’excel·lent trajectòria dels equips de robòtica de l’Escola Els Estanys a diferents competicions nacionals i internacionals que han convertit el centre en un referent en el món de la robòtica escolar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.