L’artista gironí, Quim Corominas, ha mostrat fins aquest cap de setmana a Castell d’Aro “Les llums del color”

L’exposició ha tancat el cicle d’exposicions de primavera del Castell de Benedormiens abans de Sant Isidre i l’inici de les exposicions d’estiu

Quim Corominas, nascut l’any 1951, ha exposat del 6 d’abril fins aquest diumenge, 5 de maig, a les Sales d’Art del Castell de Benedormiens.

L’artista de formació autodidàctica de Sarrià de Ter, ha combinat durant anys la creació visual i la docència artística a Girona, amb un treball creatiu que abasta la pintura, cartells, obra gràfica i llibres artístics.

2019_JMF4752_opt

Ha exposat a Londres, Berlín, Amsterdam, França i  Itàlia. Les seves pintures estan representades en diverses col·leccions i museus a Europa. També ha mostrat la seva obra a diverses ciutats de l’Estat com Barcelona, Girona o, fins aquest cap de setmana, a Castell-Platja d’Aro.

L’exposició s’ha acompanyat d’un catàleg commemoratiu. Els visitants que han passejat per les Sales d’Art del Castell de Benedormiens han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les dinàmiques més actuals de Corominas que segueixen cicles al voltant d’un format i aplicant a les noves sèries el color ple d’emoció que caracteritza aquesta etapa més recent. La mostra l’han format pintures, escultures de paper i sèries de dibuixos.

c17_opt

Amb l’exposició de Quim Corominas s’ha tancat el cicle de primavera. Els dies 17, 18 i 19 de maig arribaran les exposicions de la Festa de Sant Isidre amb la 65a Exposició del concurs de flors, fruits de camp i plantes ornamentals. I el primer cap de setmana de juny es donarà el tret de sortida a les exposicions d’estiu amb una mostra d’Albert Gonzalo, que va traspassar l’any 2014 a Barcelona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.