208 esportistes de 28 països participen a Platja d’Aro en el 42è Open Internacional d’Espanya de Junior i Cadet de Tennis de Taula (SYOC)

La competició s’allargarà fins al 5 de maig

Per vintena vegada, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull l’Open d’Espanya per a Joves que permet veure en el municipi els esportistes de tennis taula amb més projecció de futur de tot el món.

La competició reuneix 208 jugadors i jugadores d’una trentena de països amb delegacions d’Alemanya, Anglaterra, Àustria, Brasil, Canadà, Croàcia, Egipte, Espanya, França, Holanda, Hong Kong, Hongria, Itàlia, Lituània, Illes Maurici, Mèxic, Moldàvia, Noruega, Perú, Portugal, Puerto Rico, Rússia, El Salvador, Suïssa, Tunísia, República Txeca, Xina-Taipei i Xile.

5A2FE2EE-E2FC-4F57-92E2-85222A618843

El programa de la competició es divideix en dotze proves en les modalitats per equips, individual i de dobles, en la modalitat masculina i en la femenina. L’esdeveniment forma part del Circuit Internacional Junior de la ITTF i és puntuable pels rànquings mundials de les categories de formació de la Federació Internacional.

Algunes proves es poden seguir en streaming des de l’any passat (Taula 1 i Taula 2).

8F2DAEFD-0FA9-48E6-B05C-CB1BA6CF76C0

Els primers dos dies del torneig es destinen a les competicions individuals i de dobles de la categoria júnior. Demà i dissabte es disputaran els tornejos per equips de les modalitats júnior i cadet. Diumenge finalitzaran les proves individuals i de dobles de la categoria cadet. També se celebraran tres cerimònies de lliurament de premis, previstes per avui, dissabte i diumenge.

L’Open està organitzat per la Federació Catalana de Tennis de Taula amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Girona i la Generalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.