Avui se celebra el primer taller ciutadà de Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro per decidir el destí de 150.000 euros

És una de les principals novetats de la segona edició de Pressupostos Participatius

Aquest vespre, entre les 19.30 i les 21 h, a la Sala d’Actes se celebra el primer taller ciutadà al voltant dels Pressupostos Participatius 2019 que es van activar durant la primera quinzena del mes de març.

Es tracta del primer taller que organitza l’Ajuntament perquè tothom qui vulgui pugui aclarir dubtes o fer consultes, formular propostes o reflexionar sobre les propostes que es poden presentar. Diferent tècnics de l’àrea de Dinamització Comunitària seran els encarregats de coordinar la sessió.

El passat 12 de març, a la mateixa Sala d’Actes, es va dur a terme la sessió de presentació de la segona convocatòria de Pressupostos Participatius i avui es fa el primer taller popular per decidir el destí de 150.000 euros del pressupost municipal.

e8aa6e35-5826-4904-abe0-acdc3f43f524_opt

La setmana vinent s’acaba la fase de recepció de propostes

Recordeu que fins al diumenge, 14 d’abril, està oberta la fase de presentació de propostes. La següent fase consistirà en la validació de propostes i la darrera, després de l’estiu, la votació popular.

Totes les persones vinculades al municipi poden presentar propostes individualment, en grup o com a entitat. Per presentar una proposta, no hi ha limitació d’edat ni s’ha d’estar empadronat.

Les propostes han de complir diversos requisits com que sigui de competència municipal, viable econòmicament, que no contradigui els plans aprovats o que es consideri una inversió d’interès públic, entre altres.

Podeu trobar tota la informació del projecte de Pressupostos Participatius 2019 aquí o visitant el web municipal dels Pressupostos Participatius aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.