Un centenar d’alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro han visitat el saló ExpoJove per orientar el seu futur laboral i acadèmic

L’esdeveniment ha començat avui a Fira de Girona

95 alumnes de 4t d’ESO de l’IES Ridaura de Castell d’Aro aquest matí s’han desplaçat fins a Girona per assistir a la catorzena edició d’ExpoJove, el saló que organitza Fira de Girona perquè els joves de les comarques gironines puguin rebre informació i orientació sobre l’oferta formativa i professional que tenen a la seva disposició un cop superada l’etapa de l’ESO.

A banda de visitar els diferents estands, una vintena d’alumnes del grup de Castell d’Aro han assistit a les xerrades que s’ofereixen.

descarga (2)

ExpoJove se celebrarà fins dissabte. El saló és d’entrada lliure i també obrirà aquest dijous de 9 h a 15 h, el divendres de 9 h a 19 h i el dissabte de 9 h a 14 h.

Els joves poden trobar-hi diverses propostes d’itineraris acadèmics emmarcats en cicles formatius de formació professional de grau mitjà, grau superior, ensenyaments artístics, esportius i l’oferta universitària.

A més, s’ofereix informació  sobre emprenedoria, sortides laborals, voluntariat, idiomes, Formació Dual, estudis a l’estranger o beques, entre d’altres. L’oferta informativa es complementa amb demostracions dels expositors.

En total, hi ha una vuitantena d’expositors i s’espera una afluència de més de 6.500 alumnes d’un centenar de centres de la demarcació.

descarga (4)
ExpoJove 2018

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.