Instal·len la font d’aigua en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro que havien demanat els veïns

És el primer projecte dels Pressupostos Participatius 2018 que s’executa

Els usuaris i visitants del Parc dels Estanys de Platja d’Aro ja disposen d’una font d’aigua al costat de l’accés a la torre-mirador i del camí de vianants que travessa el parc.

L’execució de l’obra, que ha anat a càrrec dels operaris de la brigada municipal, ha costat 3.100 euros, tot i que s’havia pressupostat inicialment en 4.500 euros.

descarga (1)

Es tracta del primer projecte que s’ha executat en el marc dels primers Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro (l’any passat). A la fase de votació, va rebre més del 25% dels vots i el consistori va decidir ampliar la dotació econòmica dels Pressupostos Participatius per poder encabir-lo.

descarga (4)

La resta dels projectes més votats per la ciutadania, continuen en la fase d’estudi o adjudicació

La compra i col·locació d’una marquesina a l’entrada de l’escola Vall d’Aro, a Castell d’Aro, ja s’ha adjudicat per un import pròxim en els 27.500 euros, un import inferior en el pressupost inicial. La instal·lació de la marquesina ha de millorar la funcionalitat de l’accés en el centre, proporcionant una zona d’ombreig i per protegir-se de les inclemències meteorològiques. A la votació de Pressupostos Participatius 2018 va rebre un 42% de vots.

descarga (2)

En una situació similar, es troba el projecte per crear una zona de pas segura per travessar l’avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro al pont del Ridaura. El projecte ja s’ha adjudicat per més de 90.000 euros, un import superior en el pressupostat inicialment de 79.500 euros. L’actuació consisteix a millorar la via verda i la creació d’un pas de vianants intel.ligent a l’Avinguda s’Agaró, a l’altura del Riu Ridaura. A la votació de Pressupostos Participatius 2018 va rebre un 33,5% de vots.

descarga (3)

Ambdós projectes han completat un 60% del seu procés de tramitació i execució.

El projecte que va una mica més endarrerit és la construcció d’un punt de gir al Carrer Santiago Rusiñol, al centre del centre comercial Parc d’Aro, per a millorar la seguretat i evitar infraccions dels cotxes. La seva tramitació està en el 40% i continua a la fase d’estudi amb un pressupost inicial de 48.000 euros. A la votació de Pressupostos Participatius 2018 va rebre un 45% de vots.

Imbz8ZiQ_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.