Platja d’Aro ha acollit aquest matí el desè aniversari del Rodajoc a la Vall d’Aro

El Rodajoc és un programa que recupera jocs tradicionals cooperatius, com a font d’intercanvi de valors i realitats

La Plaça d’Europa de Platja d’Aro ha acollit aquest matí la desena edició del Rodajoc a la Vall d’Aro amb la participació de l’Escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro, l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro, l’Escola Els Estanys i Escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro, l’Escola Vila-Romà de Palamós i els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro.

L’activitat s’ha organitzat entre el Seminari Rodajoc Vall d’Aro, el Servei Educatiu del Baix Empordà i el Consell Esportiu del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Tal com expliquen els responsables de la iniciativa, el Rodajoc és un programa que recupera jocs tradicionals cooperatius, on el joc esdevé una eina pedagògica que fomenta la cooperació i les relacions entre joves de diferents centres de la comarca amb la implicació del professorat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.